'De Burchtstraat Zingt & Swingt' drie dagen lang

De organisatoren van 'De Burchtstraat Zingt & Swingt' op de OCMW-parking, waar het evenement plaatsvindt.
Foto Claudia Van den Houte De organisatoren van 'De Burchtstraat Zingt & Swingt' op de OCMW-parking, waar het evenement plaatsvindt.
De parking op de oude OCMW-site in de Burchtstraat wordt opnieuw het decor van het zomerfestival 'De Burchtstraat Zingt & Swingt'.

De derde editie gaat donderdagavond al van start met de eerste donderdag van het straattheaterfestival De Donderdagen, georganiseerd door de diensten cultuur en evenementen van de stad Ninove, met medewerking van de organisatoren van 'De Burchtstraat Zingt & Swingt'.


De koorddanseressen van Cie des Chaussons Rouges en de jongleurs van Cie Scratch brengen respectievelijk om 19.30 uur en om 20.30 uur spektakel op het grasveld van de OCMW-site. Op vrijdag en op zaterdag zijn er vanaf 15 uur telkens optredens van verschillende artiesten, waaronder Jan Van De Ven, die de tweede plaats behaalde in het VTM-programma 'The Voice van Vlaanderen', Paul Severs, Yves Segers en verschillende lokale artiesten. Er zijn ook meerdere kermisattracties en er zijn drank- en eetstanden. De toegang is gratis. (CVHN)