‘Après-verkiezing’-concert met ‘MA-JU’ in kerk van Lieferinge

De kerk van Lieferinge
Claudia Van den Houte De kerk van Lieferinge
Wie na de verkiezingen van zondag 26 mei graag wil ontspannen met een streepje muziek, kan die avond terecht in de O.L.V.-kerk van Lieferinge. 

MA-JU, een duo gevormd door sopraan Mariëlle Creemers en gitarist Jean Van der Schueren (alias Juan del Granero) zijn dan te gast in de kerk. Ze brengen een cocktail van passievolle liederen en gitaarsolo’s uit het rijke en tijdloze Spaanse, Catalaanse en Italiaanse repertoire.

Mariella Creemers studeerde zang aan de Erasmus hogeschool in Brussel, waar zij het diploma van ‘Meester in de muziek’ behaalde. Ze vertolkte verschillende personages in opera’s en operettes (o.a. Koningin van de nacht in De Toverfluit van Mozart). Ze is zangpedagoge aan de muziekacademie van Ninove en Oudenaarde.

Jean Van der Schueren is al bekend in de streek, onder meer als organisator van Jazzmad. Hij is al jaren een gevestigde waarde als gitarist en heeft zijn wortels in de klassieke muziek en de Spaanse flamenco.

Het recital, georganiseerd door vzw Aalst 69, vindt zondag om 16.30 uur plaats in de kerk van Lieferinge. De toegang bedraagt 10 euro (kan ook aan de ingang verrekend worden). Reserveren kan via ivo.van.cleemput@skynet.be of jeanvanderschueren@icloud.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.