Bert Celis gaat met Groen naar verkiezingen

Bert Celis.
Foto Legreve Bert Celis.
Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nijlen zal gemeenteraadsvoorzitter Bert Celis kandidaat zijn voor Groen. Groen trekt samen met Open Vld naar de verkiezingen. Momenteel zetelt Celis nog voor Nijlen & U in de gemeenteraad, waarvan hij achttien jaar deel heeft uitgemaakt en voorzitter was.

"Dit is een keuze met de blik op de toekomst, niet op het verleden. Groen Nijlen combineert de juiste ideeën met een frisse competente ploeg. Het is die wervende combinatie die me zo aantrekt in het verhaal van Groen. Ons dorp heeft een frisse wind nodig, een sterk bestuur dat inzet op een versnelde vernieuwing en verduurzaming van het beleid", zegt Bert Celis.

Constructief

Lien Du Four, voorzitter van Groen, vindt dat met deze ploeg na 2018 een doorbraak kan worden gerealiseerd voor een vooruitstrevend beleid in Bevel, Kessel en Nijlen. "Samen met de ploeg van Groen Nijlen wil ik in het bijzonder mijn schouders zetten onder mobiliteit en openbare werken. Het is geen nieuws dat ik mij ook de afgelopen jaren al kritisch heb opgesteld rond dit thema. Maar ik zal constructief blijven werken met de meerderheid, zodat deze bestuursperiode op een correcte manier kan worden afgesloten", besluit Celis. (WAE)