17-jarige fietser nog steeds kritiek

GROBBENDONK / NIJLEN - Na het ongeval kwam de politie ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De fietsster werd afgevoerd naar het ziekenhuis.
Peter Vanderveken GROBBENDONK / NIJLEN - Na het ongeval kwam de politie ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De fietsster werd afgevoerd naar het ziekenhuis.
De zeventienjarige Charlotte W. uit Nijlen is nog steeds kritiek. Dat bevestigen enkele bronnen aan onze krant.

Afgelopen zaterdagnacht werd de tiener aangereden op weg naar een openluchtfuif van de Chiro. De bestuurder (22) uit Nijlen van de Hummer had niet gedronken en reed niet te snel. Het ongeval gebeurde aan de verkeerslichten op het kruispunt De Lindekens in Bouwel (Grobbendonk). Volgens getuigen reed de fietsster door het rode verkeerslicht en kon de autobestuurder niet tijdig remmen. Na het ongeval kwamen de hulpdiensten ter plaatse. De tiener werd overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis in Lier waar ze momenteel nog steeds wordt verzorgd. Het onderzoek naar de omstandigheden wordt nog steeds onderzocht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.