Zoekactie naar twee verloren gelopen kleuters kent goede afloop

De twee kindjes liepen verloren in de drukte.
Photo News De twee kindjes liepen verloren in de drukte.
In Nieuwpoort en De Panne is zaterdagnamiddag tot twee keer toe een zoekactie op poten gezet voor een verloren gelopen kindje. Het ging om kleuters van 5 jaar oud. Beiden werden in goede gezondheid teruggevonden.

Vanop het strand in Nieuwpoort kwam even na 14 uur een eerste melding binnen van een verloren gelopen kindje. Het ging om een 5-jarig jongetje uit Namen. Omdat het kind het laatst gezien werd bij de waterlijn, werd de procedure drenkeling opgestart. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om te zoeken naar het vermiste kind. Uiteindelijk kreeg de politie rond 14.30 uur een telefoontje van een vrouw die de jongen had gevonden. Hij werd om 14.45 uur herenigd met z’n mama. Een tweede melding kwam om 16.50 uur vanaf het strand van De Panne. Een 5-jarig kindje was al 45 minuten spoorloos, waardoor opnieuw de procedure drenkeling werd opgestart. De kleuter werd uiteindelijk om 17.15 uur in goede gezondheid teruggevonden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.