Wielertoerist (68) wordt onwel en sterft tijdens ritje in Polders

De wielertoerist overleed tijdens een ritje in de Polders.
JHM De wielertoerist overleed tijdens een ritje in de Polders.
Een 68-jarige wielertoerist is zaterdagmiddag overleden toen hij met vrienden een ritje aan het maken was in Ramskapelle. 

Roland Massenhove (68) uit Bredene was met vrienden aan het genieten van een ritje in het Polderlandschap. In de Hemmestraat in Ramskapelle, vlakbij de IJzerdijk en de IJzer, voelde hij zich rond 15 uur plots onwel. De man kwam ten val en bleef liggen. Zijn vrienden schoten hem meteen ter hulp en verwittigden de hulpdiensten. Die waren snel ter plaatse, maar de MUG-arts kon alleen nog het overlijden vaststellen. Hoewel hij bij de val lichtgewond was geraakt, stierf de wielertoerist volgens de arts toch een natuurlijke dood.

Verslagen

Massenhove was een actief clublid van wielerclub WD Breduinia. Daar wordt verslagen gereageerd. “WD Breduinia is in diepe rouw. Deze middag is ons clublid Roland Vanmassenhove onwel geworden tijdens de zaterdagnamiddaguitstap en is kort daarna overleden. We betuigen ons diep medeleven met de familie en wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke dagen”, staat te lezen op hun Facebookpagina. 

De feiten gebeurden op de splitsing van de Hemmestraat met de IJzerdijk, aan de IJzer in Ramskapelle.
JHM De feiten gebeurden op de splitsing van de Hemmestraat met de IJzerdijk, aan de IJzer in Ramskapelle.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jan vandaele

  Sterkte dorpsgenoten

 • Said Sabaouni

  Mijn innige deelneming aan families en vrienden. Veel sterkte. Vorige jaar mijn nonkel is op straat ook onwel en voorganger mensen hebben een hulpdiensten gebeld ambulance en MUG snel ter plaatse artsen proberen hem reden maar het is mislukt hij is ook natuurlijk gestorven toen hij was 64 jaar maar.

 • Jan Moerentorf

  Als het kan troosten: Heeft niet geleden en is gestorven tijdens zijn hobby.

 • Mi Janssens

  Veel moed en sterkte aan de familie, vrienden met dit zwaar verdriet. Veel te jong weer...

 • anouchka de caluwe

  Oprechte deelneming aan de familie en vrienden