Vrouwen stelen fiets van jongetje, maar lopen enkele dagen later tegen de lamp door alerte patrouille

De papa van het jongetje kreeg de fiets snel terug
rv De papa van het jongetje kreeg de fiets snel terug
De politie Westkust heeft afgelopen weekend twee jonge fietsdievegges geklist. De vrouwen stalen de fiets van een jongetje uit Nieuwpoort.

Tijdens een patrouille in Nieuwpoort merkte de alerte ploeg de twee dames op. Ze brachten hen over naar het commissariaat waar ze toegaven dat ze de feiten pleegden. De fiets kon op hun aanwijzen uiteindelijk aangetroffen worden in het struikgewas aan het sportpark in Nieuwpoort. De eigenaar, die op woensdag aangifte deed van de fietsdiefstal, kreeg meteen na het klissen van de daders de fiets overhandigd van de politie. Hij bezorgde de fiets op zijn beurt terug aan zijn overgelukkige zoontje. De politie Westkust kliste hiermee voor de tweede keer in korte tijd opnieuw fietsdieven. Op 21/08 werd reeds een Frans duo gearresteerd, verantwoordelijk voor verschillende fietsdiefstallen in Adinkerke – De Panne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.