Tram ontruimd na aanrijding met personenwagen

De politie en ambtenaren van De Lijn doen de laatste vaststellingen. Het voertuig was net getakeld.
DavyFotografie De politie en ambtenaren van De Lijn doen de laatste vaststellingen. Het voertuig was net getakeld.
In Nieuwpoort-Bad is vandaag rond 16.30 uur een kusttram ontruimd na een licht ongeval met een personenwagen. Niemand raakte gewond.

Het incident gebeurde in de Albert I-laan, op de rotonde met de Elisalaan. Een voertuig kon de indraaiende tram vanuit de Elisalaan om onbekende reden niet ontwijken. De tramreizigers moesten wel afstappen en wachten op de volgende kusttram. Het tramverkeer verliep een tijd lang op enkel spoor. Uiteindelijk bleek de tram niet beschadigd en kon het op eigen houtje verder sporen. Het voertuig was daarentegen wel beschadigd en werd getakeld.

Het ongeval op de rotonde. Er vielen geen gewonden, maar de wagen raakte wel beschadigd.
Facebook/Filip Dewitte Het ongeval op de rotonde. Er vielen geen gewonden, maar de wagen raakte wel beschadigd.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wim Knecht

    Herhaaldelijk vroeg de wijkraad van Nieuwpoort-Bad via de burgemeester om er lichten te plaatsen wat nog steeds geweigerd werd door de lijn. Hopelijk komt er nu toch iets van in huis. Het is een “gevaarlijk “ punt !