Nieuwpoort bruncht for life op zondag 15 december

Michael Truyens, Darka Laury, Jeffrey Devooght, Marc Delen, Nele Decorte en Nicolas Vermote.
Benny Proot Michael Truyens, Darka Laury, Jeffrey Devooght, Marc Delen, Nele Decorte en Nicolas Vermote.
Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar voor de derde editie van ‘Brunch for Life’ op zondag 15 december. Nieuwpoortse ondernemers slaan de handen in elkaar om met de actie drie goede doelen te steunen.

De opbrengst van de brunch gaat dit jaar naar de vzw’s Sabou, Kompani en Boven de Wolken. Sabou realiseert projecten (zoals scholen) in Burkina Fasso, Kompani is een erkende organisatie voor de bijzondere jeugdzorg in Oostduinkerke en Boven de Wolken fotografeert sterrenkindjes. Initiatiefnemers van de brunch zijn Nele Decorte van handelszaak Juliette en Nicolas Vermote van De Barkentijn. In het organisatiecomité zitten ook Michael Truyens en Darka Laury (Barbouni), Jeffrey Devooght (Sjefs), Marc Delen en Isabelle Cools (Karo’s Eethuisje). 

De organisatoren dromen van een opkomt van 250 deelnemers, want dat is de maximumcapaciteit van De Barkentijn waar de brunch op 15 december plaatsvindt. Er is een shift van 8.30 tot 10.30 uur en één van 10.30 tot 12.30 uur. Volwassenen betalen 23 euro en kinderen van zes tot twaalf jaar 10 euro. Extra reden om aan te schuiven voor de brunch is dat elke deelnemer een goodiebag krijgt met daarin waardebonnen om te spenderen bij de Nieuwpoortse handelaars. Meer informatie vind je op de Facebookgroep ‘Brunch for Life’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.