Komend weekend droomauto’s in Nieuwpoort aan zee

Exclusieve wagens dit weekend in Nieuwpoort
Nieuwpoort Drivers Days Exclusieve wagens dit weekend in Nieuwpoort
De derde editie van de Nieuwpoort Drivers Days vindt nu zater- en zondag plaats. Er komen niet alleen pareltjes van exclusieve auto’s, het stadsbestuur maakt er ook een netwerkevent van voor bedrijven.

“Nieuwpoort Drivers Days is een mooie aanvulling op onze voorjaarskalender”, vindt toerismeschepen Ann Gheeraert (CD&V). “Het is een trekpleister voor zowel onze inwoners, bezoekers als bedrijven. De vorige edities trokken meer dan 10.000 mensen dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.” Op en rond de Zeedijk zullen tientallen exclusieve wagens geparkeerd staan maar ook elektrische, oldtimers en klassieke voertuigen. Voor autoliefhebbers zijn er de Dream Car Rally op zaterdag en de Classic Rally op zondag. Nog op zondag zijn unieke oldtimers te zien tijdens de wedstrijd Concours d’Elegance om 13 uur. Nieuwpoort Drivers Days start telkens vanaf 9 uur. Info: www.nieuwpoortdriversdays.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.