CD&V’ers Maarten Claeys en Bert Gunst vertegenwoordigen Nieuwpoort op Vlaams en federaal niveau

Maarten Claeys doet voor het eerst mee aan de nationale verkiezingen
RV Maarten Claeys doet voor het eerst mee aan de nationale verkiezingen
CD&V West-Vlaanderen heeft zijn volledige lijst voor de Vlaamse en federale verkiezingen bekendgemaakt. Raadslid Maarten Claeys en schepen Bert Gunst staan op respectievelijk de Vlaamse en federale lijst.

Maarten Claeys (35) is kersvers gemeenteraadslid in Nieuwpoort en komt voor het eerst op voor het Vlaamse parlement op de tiende plaats. Politiek is hem echter niet vreemd. Beroepshalve is Maarten medewerker van Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere. Hij schrijft wetgevingsvoorstellen over het landbouwbeleid en de werkgelegenheid. Lokaal is Maarten voorzitter van CD&V Nieuwpoort.

Bert Gunst (41) is zijn tweede legislatuur als schepen in Nieuwpoort gestart. Hij staat eveneens op de tiende plaats maar dan op de federale lijst. Bert is ondernemer en runt in Nieuwpoort café The Newport Times. Hij lanceerde ook een aantal streekbiertjes.

Ook schepen Bert Gunst vertegenwoordigt Nieuwpoort maar dan op de federale lijst
GUS Ook schepen Bert Gunst vertegenwoordigt Nieuwpoort maar dan op de federale lijstReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.