Belgisch modemerk Gigue opent nieuwe winkel in Nieuwpoort-Bad

De nieuwe winkel Gigue in de Albert I-laan in Nieuwpoort-Bad.
Benny Proot De nieuwe winkel Gigue in de Albert I-laan in Nieuwpoort-Bad.
Een nieuw shopadresje voor liefhebbers van stijlvolle kleding in de Albert I-laan 236 A in Nieuwpoort-Bad. Het Belgische modemerk Gigue heeft er een vestiging geopend.

“Dit is de achtste winkel van ons modemerk”, zegt Peter Perquy, CEO van moederbedrijf Duror Fashion Group. “Deze toplocatie konden we niet links laten liggen. We stellen er ook ons nieuw winkelconcept voor. Klantenbeleving staat centraal. Een houten wand, displaytafels, asymmetrische tapijten en aangepaste verlichting typeren het interieur. Uiteraard is ook de pasruimte belangrijk. Die is ingericht als een lounge, afgescheiden door een paravent in terracottakleur en grote spiegels.” 

Gigue ontwerpt al 25 jaar stijlvolle vrouwenkleding. Jo Wyckmans lanceerde het modemerk. Later versterkte dochter Audrey het ontwerpteam. Sinds twee jaar is het meerderheidsbelang van Gigue in handen van het Belgische modehuis Duror Fashion Group. 

Gigue in Nieuwpoort is dagelijks open van 10 tot 18 uur.

Veel ruimte en comfort in de nieuwe winkel.
Benny Proot Veel ruimte en comfort in de nieuwe winkel.
Gigue presenteert zijn vrouwenkledij op een overzichtelijke manier.
Benny Proot Gigue presenteert zijn vrouwenkledij op een overzichtelijke manier.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.