De vernieuwing van de rijbaan van de E17 richting Antwerpen zit in een eindfase.
Volledig scherm
De vernieuwing van de rijbaan van de E17 richting Antwerpen zit in een eindfase. © flywel

Nieuwe rijbaan E17 richting Antwerpen bijna afgewerkt

Zwijndrecht/Kruibeke/MelseleIn de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 oktober wordt de nieuwe rijbaan van de E17 richting Antwerpen in gebruik genomen. De afgelopen maanden werd het wegdek tussen Zwijndrecht en Antwerpen-West volledig vernieuwd. Tot eind november wordt wel nog gewerkt aan een deel van de middenberm.

  1. Boerenprotest stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”
    Roeselare/Ieper/Tielt/Kortrijk/Poperinge

    Boerenpro­test stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”

    Duizend tractoren uit alle uithoeken van West-Vlaanderen hebben woensdagnamiddag het verkeer in de provincie op verschillende plaatsen in de war gestuurd. Op de R32 in Roeselare verzamelden alle boeren drie uur lang en maakten alle verkeer onmogelijk. De combinatie met een ongeval op de E403 in Rollegem-Kapelle en een brandende vrachtwagen op de A19 in Menen maakte de situatie voor veel automobilisten nog erger. De terugtocht van de tractoren zorgde ook in de avondspits nog voor heel wat hinder.