Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © rv

Nieuwe looproutes aan Industrieterrein Klein Gent

Grobbendonk/Herenthout/HerentalsOp het Industrieterrein Klein Gent kunnen sportievelingen sinds kort terecht voor een looptochtje. Drie verschillende parcoursen en afstanden werden er uitgetekend door de mensen van Sport Vlaanderen.

 1. Kritiek van oppositie in dossier rond padelterreinen aan sporthal blijft groeien
  Hamme

  Kritiek van oppositie in dossier rond padelter­rei­nen aan sporthal blijft groeien

  De aanleg van enkele padelterreinen aan de sporthal Meulenbroek in Hamme blijkt intussen een soap te worden. Groen diende na de behandeling van het dossier op de gemeenteraad van mei een klacht in bij het binnenlands bestuur en kreeg ook gelijk omdat er geen schattingsverslag aanwezig was. De gemeente startte het dossier opnieuw op met het nodige verslag, maar alsnog blijft Groen op zijn honger zitten.
 2. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

  Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”