Nieuw schooljaar, nieuwe speelplaats

De afgelopen maanden werd basisschool de Achellier in een nieuw jasje gestoken. "We begonnen met de werken in januari. Het oude gedeelte van de school was immers dringend aan vernieuwing toe. Onze kleuterklassen waren simpelweg te klein voor de vele hoeken die er in zo'n klas aanwezig zijn. De kinderen zaten te dicht op elkaar en dat is niet interessant. Daarom hebben we de kleuterklassen gerenoveerd, er is vloerverwarming aangelegd en we hebben alles geschilderd. Enkel het plafond bleef onveranderd. Bovendien kwamen er twee kleuterklassen bij. Door de vernieuwingen moest ook de speelplaats worden aangepast. De werken geraakten tijdig af, dus op de eerste schooldag leek het een beetje alsof de leerlingen op een nieuwe school aankwamen!", vertelt directeur Jef Verweyen. (BVDH)

Na de werken.
Birger Vandael Na de werken.