Gesponsorde inhoud

OP HUIZENJACHT: Wonen in de zuidrand van Antwerpen

Aangeboden door Bostoen Vastgoed

Bostoen Sint-Gillis-Waas
Bostoen Sint-Gillis-Waas
Centraal gelegen en toch weg van de drukte. Hebt u er al aan gedacht om in de Antwerpse zuidrand te gaan wonen? De huizen tussen de Rupelstreek en de Voorkempen zijn enorm in trek. Meer nog: de vraag naar kwalitatieve woningen is in deze streek al enkele jaren groter dan het aanbod. Dat beseffen ook bouwondernemers en vastgoedmakelaars.  Een aantal nieuwe woonprojecten duiken op, wij gingen op zoek naar de leukste. 

Wat maakt die Antwerpse zuidrand zo populair?  Volgens residentiële projectontwikkelaar Bostoen heeft dit veel te maken met de uitmuntende ligging. De zuidrand is door de vele uitvalswegen goed bereikbaar. Bovendien moet je niet over de Antwerpse Ring als je naar Brussel wil. Daarom laten heel wat Antwerpenaars en Kempenaars die in Brussel werken hun blik vallen op de zuidrand. Daarnaast heeft ook de rust en de kalmte van de natuur een enorme aantrekkingskracht. Het gebied ten zuiden van de stad wordt getypeerd door beekvalleien, kasteeldomeinen en natuurschoon. Om op de stijgende vraag naar woningen in deze contreien in te gaan, werden een aantal nieuwe woonprojecten ontwikkeld. Wij lijsten de leukste op. 

1. De Tisselaar in Willebroek

De Tisselaar in de Hoogstraat in Willebroek
Bostoen De Tisselaar in de Hoogstraat in Willebroek

Dit mooie woonproject in Willebroek ligt in een groene, doodlopende straat waar verstedelijking en natuur in elkaar overvloeien. Je kunt hier kiezen tussen ruime halfopen en gesloten, energievriendelijke eengezinswoningen met telkens drie slaapkamers, volledig instapklaar. Elke woning heeft ook een mooi en ruim terras. 

Meer info over dit project? www.bostoen.be/huis-te-koop/willebroek/de-tisselaar

2. Woonproject De Parel in Niel

Terras
Bostoen Terras

De Parel is een goed gelegen woonproject in Niel in de provincie Antwerpen. Niel was oorspronkelijk een ‘vakantieoord’ voor de rijke stedelingen die hier vertoefden tijdens de zomerperiode. Toen men later klei in de bodem ontdekte, werd Niel een steenbakkersgemeente. Vandaag is het vooral gekend als een culturele en groene gemeente. Je woont op fietsafstand van het zwembad, scholen en een station. In deze verkaveling kan je kiezen uit verschillende praktisch ingedeelde woningen met een hoog leefcomfort en een lage energiefactuur als belangrijkste voordelen. 

Meer info over dit project? www.bostoen.be/huis-te-koop/niel/deparel

3. De Klinge in Sint-Gillis-Waas

De Klinge
Trompwegel, Sint-Gillis-Waas
Bostoen De Klinge Trompwegel, Sint-Gillis-Waas

Groen, rust en gezelligheid. Op 20 minuten rijden van het stadscentrum van upcoming city Sint-Niklaas. In deze verkaveling kan je kiezen uit energievriendelijke, moderne woningen waar je comfortabel kan wonen. Elke woning hier heeft gunstig georiënteerde, grote raampartijen. Zo kan je genieten van een aangename lichtinval. De woningen zijn perfect voor jonge gezinnen, met een tuin, garage en drie slaapkamers. Je kan kan hier kiezen uit traditionele en houtskelet woningen.

Meer info over dit project? www.bostoen.be/huis-te-koop/sint-gillis-waas/de-klinge

4. Project Achterdries in Londerzeel

Achterdries
Bostoen Achterdries

Tussen de Antwerpse zuidrand en de groene gordel rond Brussel ligt het landelijke Londerzeel. Op een aantal belangrijke wegen en tussen grootsteden Antwerpen en Brussel is de ligging van deze gemeente enorm in trek. Het project Achterdries bestaat uit vijf mooie, comfortabele woningen met een westelijk georiënteerde tuin. De woningen bevinden zich nabij de het lokale centrum en ook de Londerzeelse scholen zijn in de buurt. 

Meer info over dit project? www.bostoen.be/huis-te-koop/londerzeel/achterdries

Wie verder nog vragen heeft over dit of één van de andere woonprojecten in de Antwerpse zuidrand, kan contact opnemen met info@bostoen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.