Levenloos lichaam aangetroffen in de Rupel ter hoogte van Niel

Het lichaam werd in de Rupel gevonden ter hoogte van de betonfabriek in Niel
Google Streetview Het lichaam werd in de Rupel gevonden ter hoogte van de betonfabriek in Niel
In het Antwerpse Niel is woensdagavond een lichaam opgedoken in de Rupel. Dat werd bevestigd door de lokale politie. Autopsie moet uitsluitsel geven over de identiteit en de doodsoorzaak. Het gaat om een verdacht overlijden.

Het lichaam werd gevonden aan de de Legastraat in de buurt van betonfabriek Coeck in Niel. “We kunnen momenteel enkel bevestigen dat er een levenloos lichaam is aangetroffen in de Rupel”, klinkt het bij de lokale politiezone Rupel. “Het gaat om een verdacht overlijden.”

Bij een verdacht overlijden is er niet per se kwaad opzet in het spel, enkel dat het onderzocht moet worden. Autopsie zal uitsluitsel geven over de identiteit van het slachtoffer en de doodsoorzaak. Ook een ongeluk, natuurlijk overlijden of wanhoopsdaad zijn niet uitgesloten.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Katrien Maes

    Moet je niet lang bij nadenken wie dat kan zijn. Sterkte voor de familie....