Laat je haar eens gratis knippen in IKEA: leerlingen Den Biezerd openen pop-upschoonheidssalon

De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.
Klaas De Scheirder De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.
Om je haar te laten knippen of je nagels te laten lakken, kan je de komende weken ook terecht bij IKEA in Wilrijk. De interieurketen heeft daarvoor een unieke samenwerking afgesloten met TA Den Biezerd uit Niel.

In de badkamer- en slaapkamerafdeling van IKEA kan je voortaan niet alleen meubels gaan kiezen, maar ook je haar laten stylen en je nagels laten lakken. Een twintigtal studenten Haarzorg en Bio-esthetiek van TA Den Biezerd baat er een pop-upkapsalon en een pop-upschoonheidssalon uit. Iedere IKEA-bezoeker kan daar gratis genieten van een kappersbeurt of schoonheidsbehandeling. Deze middag ging het project van start en werden de eerste mensen verwend.

“We zijn heel blij dat we deze samenwerking hebben kunnen afsluiten met IKEA,” zeggen leerkrachten Heike De Vindt en Lies Van Riet. “Het project maakt deel uit van het eindwerk van de leerlingen. Voor hen is het een unieke kans om hun kunsten te tonen op een allerminst alledaagse locatie. De leerlingen kregen zelfs de kans om hun ‘werkruimte’ te ontwerpen. Ze mochten uit de catalogus van IKEA mooie en geschikte meubels kiezen om hun eigen pop-upstore vorm te geven.”

De pop-upstore is open op woensdag van 14 tot 18 uur en op zaterdag van 13 tot 17 uur en blijft staan tot en met de eerste zaterdag van de paasvakantie op 6 april.

De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.
Klaas De Scheirder De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.
De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.
Klaas De Scheirder De IKEA-klanten krijgen een gratis kappersbeurt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.