Kinderen leven zich uit op springkastelen in sporthal

Kinderen leven zich uit op de springkastelen, terwijl ouders vanop het binnenterras een oogje in het zeil houden.
Benoit De Freine Kinderen leven zich uit op de springkastelen, terwijl ouders vanop het binnenterras een oogje in het zeil houden.
De gemeentelijke sporthal is deze kerstvakantie weer omgetoverd tot een grote binnenspeeltuin. Kinderen tot 14 jaar kunnen er gaan ravotten op vijftien springkastelen.

De sporthal staat dezer dagen in het teken van springplezier. De hal wordt momenteel ingepalmd door vijftien springkastelen. Er is voor elk wat wils, gaande van een grote boot over een hindernissenparcours tot een surfplank. Weer of geen weer:  jong en minder jong kan er zich volledig gaan uitleven.

De organisatie van de binnenspeeltuin is in handen van de gemeente en de uitbaters van de cafetaria van de sporthal. “Het concept is hetzelfde als vorig jaar, al proberen we altijd wel om iets extra’s te voorzien”, zegt Filip Backeljau van de cafetaria. “Maar dat de binnenspeeltuin aanslaat, is intussen al wel duidelijk. We mogen hier dagelijks ongeveer 200 kinderen verwelkomen. De ouders kunnen vanop het binnenterras hun kroost steeds in de gaten houden.”

De binnenspeeltuin is nog open op 27, 28, 29 en 30 december en op 2 ja-nuari, telkens van 13 tot 18 uur. Je betaalt 5 euro voor een namiddag speelplezier.

Kinderen leven zich uit op de springkastelen.
Benoit De Freine Kinderen leven zich uit op de springkastelen.
Kinderen leven zich uit op de springkastelen, terwijl ouders vanop het binnenterras een oogje in het zeil houden.
Benoit De Freine Kinderen leven zich uit op de springkastelen, terwijl ouders vanop het binnenterras een oogje in het zeil houden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.