Jan Vertonghen verblijdt 180 scholieren met bezoekje

Jan Vertonghen deelde medailles uit.
Klaas De Scheirder Jan Vertonghen deelde medailles uit.
Voetbalmania in Niel. Rode Duivel Jan Vertonghen kwam er maandagmiddag zijn sutu-wall aan de gemeentelijke sporthal inhuldigen. De interactieve voetbalmuur, deels gefinancierd door de Jan Vertonghen Foundation, wordt al sinds vorig jaar gebruikt door de Nielse jongeren, maar de topvoetballer wilde ook zelf graag een kijkje komen nemen.

Zijn bezoek vormde de apotheose van de sportdag waaraan ongeveer 180 Nielse leerlingen van de vijfde leerjaren van de Sint-Hubertusschool, GO De Parel en Groenlaar deelnamen. Voor hen werd het op die manier een onvergetelijke dag. De recordinternational deelde gretig medailles, handdrukken en high fives uit en schonk drie kinderen zelfs een persoonlijk, gehandtekend Rode Duivels-shirt.

“We zijn heel vereerd dat we iemand als Jan Vertonghen in onze gemeente te gast hebben”, aldus burgemeester Tom De Vries (Open Vld), die het veldje aan de sutu-wall officieel herdoopte tot het Jan Vertonghenplein.

Jan Vertonghen krijgt zijn eigen plein aan de sporthal.
Klaas De Scheirder Jan Vertonghen krijgt zijn eigen plein aan de sporthal.
Jan Vertonghen deelde medailles uit.
Klaas De Scheirder Jan Vertonghen deelde medailles uit.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.