Gemeente organiseert bebloemingswedstrijd

De gemeente wil inwoners stimuleren om wat meer bloemen in het straatbeeld aan te brengen.
HORTICUS De gemeente wil inwoners stimuleren om wat meer bloemen in het straatbeeld aan te brengen.
Niel herneemt een oude traditie en organiseert dit jaar opnieuw een bebloemingswedstrijd. Daarmee wil de gemeente de inwoners stimuleren om wat meer kleur in het straatbeeld te brengen. 

“In onze dichtbebouwde gemeente is de aanleg van openbaar groen niet altijd overal mogelijk”, zegt schepen van Milieu Eddy Soetewey (N-VA). “Sommige straten ogen dan ook vaak vrij kleurloos en steriel. Bewoners kunnen een handje helpen door bijvoorbeeld gevelbebloeming te voorzien en voortuinen en geveltuintjes te verfraaien met bloemen en planten.”

Nielenaars die willen deelnemen en daarmee hun steentje willen bijdragen tot een kleurrijk Niel, kunnen zich nog tot zaterdag 1 juni inschrijven. De bebloemingswedstrijd loopt van 1 juni tot 1 oktober en je kan er enkele fleurige prijzen mee winnen. Het inschrijvingsformulier is te vinden op de website www.niel.be. Deelname is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.