Den Dampkring: na pop-up een echte shop

Jeffrey Flies van Den Dampkring.
Jeffrey Flies van Den Dampkring.
Jeffrey Flies heeft gisteren Den Dampkring geopend, een winkel waar hij elektronische sigaretten en vaporizers aan de man brengt. Dat gebeurde nadat hij drie maanden ervaring heeft opgedaan in de pop-upwinkel van de Vereniging voor Ondernemers (VVO).

De nieuwe winkel bevindt zich in de Antwerpsestraat 32, in het pand waar voordien Tattooshop Danny was gevestigd. Wie de voorbije maanden al met Den Dampkring kennis kwam maken in de pop-upwinkel, weet waaraan hij zich kan verwachten. "Ik verkoop hier allerlei elektronische sigaretten en vaporizers", zegt uitbater Jeffrey Flies. "Het aanbod is nog een beetje uitgebreid, omdat ik zoveel mogelijk klanten wil kunnen bedienen."


De pop-upervaring is voor Jeffrey doorslaggevend geweest om nu definitief als zelfstandige te starten. "Dat heeft me de bevestiging gegeven dat er een markt is voor mijn producten in Niel", legt hij uit. "In één week tijd had ik in de pop-up al een omzet die het dubbel was van wat ik anders verdien wanneer ik op de markt sta. Daarom heb ik besloten de stap te zetten en hier een winkel te openen. Op de markt ga ik niet meer staan. Dan kan ik me volledig concentreren op deze winkel." Meer info is te vinden op de website www.dendampkring.be. (BCOR)