Dag van de Wetenschap lokt 500 bezoekers naar Wetenschapspark

De Dag van de Wetenschap in het Wetenschapspark kon op zo'n 500 bezoekers rekenen.
Wetenschapspark Universiteit Antwerpen De Dag van de Wetenschap in het Wetenschapspark kon op zo'n 500 bezoekers rekenen.
Op de Dag van de Wetenschap afgelopen zondag viel er ook op het Wetenschapspark van de Universiteit Antwerpen in de Galileilaan vanalles te beleven. Zeven bedrijven zetten hun deuren open en lieten de bijna 500 bezoekers kennismaken waar ze mee bezig zijn. 

Bij anicells kon je een labopak aantrekken en een ‘cel-fie’ maken, terwijl je bij NSX met behulp van Legoblokjes leerde nadenken over modulariteit. Bij iFLUX kon je dan weer ontdekken hoe grondwater zich beweegt en welke obstakels het dient te overwinnen. “We danken alle bezoekers die we mochten ontvangen. Het was leuk om zoveel blije gezichten te zien”, klinkt het.  

De Dag van de Wetenschap in de incubator Darwin kon op zo'n 500 bezoekers rekenen.
Wetenschapspark Universiteit Antwerpen De Dag van de Wetenschap in de incubator Darwin kon op zo'n 500 bezoekers rekenen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.