Weggelopen hondje gespot in Boerestraat

Courage werd het laatst gezien in Nevele.
Kos Courage werd het laatst gezien in Nevele.

Een gezin uit Aalter is sinds zondagavond wanhopig op zoek naar hun hond Courage. “Het hondje van mijn schoonmoeder is zondagavond weggelopen tijdens het vuurwerk in Aalter en het werd maandagavond voor het laatst gezien in Nevele. We maken ons zorgen”, zegt Wouter Van Laecke.

Het hondje Courage, een witte Parson Russell Terriër (zie foto), is zondagavond weggelopen uit de Ketelstraat in Aalter. “Ze zat in de tuin en werd opgeschrikt door het vuurwerk”, zegt Wouter Van Laecke. “Courage is over de omheining gesprongen in de richting van Bellem. Gisterenavond werd hij gespot op het kruispunt van de Boerestraat en de Kromekestraat in Nevele. We zijn blij dat iemand haar heeft gezien, maar we beginnen ons echt zorgen te maken. Wie ons hondje gezien heeft, kan dit melden via het noodnummer 101 of via 0496/25.14.08”, zegt Wouter. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.