Nevele verwelkomt nieuwe inwoners

De nieuwe inwoners van Nevele.
Kos De nieuwe inwoners van Nevele.

De gemeente Nevele heeft haar nieuwe inwoners op zondag 30 september getrakteerd op een ontbijt met bubbels. De inwoners die werden ingeschreven tussen 1 januari en 30 juni ontmoetten elkaar in de bibliotheek van Landegem.

"Onze nieuwe inwoners maakten kennis met Nevele aan de hand van een filmpje en daarna was er een lekker ontbijt met bubbels en een quiz", zegt communicatieambtenaar Regina De Meyer. "Zo maakten ze kennis met elkaar en met onze mandatarissen en diensten. Ieder aanwezig gezin kreeg na afloop nog een welkomstpakket met onder meer streekproducten, infobrochures en flyers van lokale handelaars. We willen de bewoners van vzw Verburght uit Landegem bedanken om de welkomstpakketjes samen te stellen."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.