Werken ‘s Gravenstraat wisselen van kant

De werken in de ‘s Gravenstraat wisselen vanaf maandag van kant.
Anthony Statius De werken in de ‘s Gravenstraat wisselen vanaf maandag van kant.
De werken in de ‘s Gravenstraat wisselen op maandag 29 april van kant. Het Agentschap Wegen en Verkeer start die dag met het aanpakken van de andere rijrichting.

Vanaf maandag 29 april kan je vanuit de ‘s Gravenstraat opnieuw de Warandestraat inrijden. De Langemunt en de Kasteelstraat worden afgesloten aan de kant van de ‘s Gravenstraat. In de Langemunt mag je tijdelijk in beide richtingen rijden. 

De werken in de ‘s Gravenstraat situeren zich op het stuk van de Warandestraat tot net voorbij de Sticheldreef. Aangezien dit een gewestweg is, coördineert Agentschap Wegen en Verkeer de werken. Het fietspad wordt er hoger dan de rijbaan aangelegd en aan de beide uiteinden krijgt de weg een poorteffect, doordat de middenberm verbreed wordt. Er komt een nieuwe toplaag op de rijbaan en nieuwe riolering tussen de Nieuwstraat en de eindhalte van De Lijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.