Vier dagen feest in Landuit

Sfeerbeeld Landuit kermis.
rv Sfeerbeeld Landuit kermis.
Sfeerbeelden Landuit kermis.
rv Sfeerbeelden Landuit kermis.
Sfeerbeeld van de kermis in Landuit.
rv Sfeerbeeld van de kermis in Landuit.
De inwoners van Eke-Landuit maken zich klaar voor vier dagen Landuit Kermis. De festiviteiten starten vrijdag vanaf 18 uur in de feesttent in de Eedstraat.

Op vrijdag start de kermis om 18 uur met een volleybaltornooi, gevolgd door een kickertoernooi en een karaoke met dj Marino. Op zaterdag is er vanaf 14 uur een kindernamiddag met clown Marco en een ritje met paard en kar. ’s Avonds is er een eetfestijn en vanaf 21.30 uur kan iedereen dansen op de 70-80-90-fuif met dj Marc, bekend van Radio Tequila. Zondag is er vanaf 14 uur een rommelmarkt en voor de sportievelingen is er om 15 uur een jogging. Verder is er een openluchtmis en een optreden van de doedelzakgroep For Freedom Pipes & Drums. Het weekend wordt afgesloten met vuurwerk. Op maandag is er nog om 13.30 uur muzikale ontspanning met De Zeekanters.

De feesttent staat in de Eedstraat en de toegang tot de meeste activiteiten is gratis. Meer info via www.freewebs.com/landuitkermis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.