VIDEO. Jongeman (24) levensgevaarlijk gewond na crash tegen boom in Nazareth

In de ‘s Gravenstraat in Nazareth is rond 22 uur  vrijdagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd. Bij het ongeval is een 24-jarige jongeman levensgevaarlijk gewond geraakt, hij is intussen buiten levensgevaar. Zijn 18-jarige passagier werd ook uit de wagen geslingerd.  
De klap moet enorm geweest zijn.
Jeffrey Dujardin De klap moet enorm geweest zijn.

De chauffeur van een oldtimer BMW verloor in de bocht de controle over het stuur. Hij begon ter hoogte van het Texaco-tankstation te slippen en kwam met een harde knal terecht tegen een boom. Vermoedelijk speelde overdreven snelheid een rol, er is een remspoor van maar liefst 50 meter te zien. De wagen begon te tollen, raakte een eerste boom waarna hij op de volgende boom crashte. 

Het moet een enorme klap geweest zijn, de wagen zat rond de boom gedraaid, brokstukken lagen meters verder tot aan de voordeur van enkele buurtbewoners. De chauffeur, een twintiger, zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer. Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, hij is intussen buiten levensgevaar. Zijn passagier werd uit de wagen geslingerd, hij werd ook gewond overgebracht naar het ziekenhuis. 

Door het ongeval was de ‘s Gravenstraat lange tijd afgesloten voor al het verkeer. Het parket van Oost-Vlaanderen stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

De wagen zat volledig rond de boom gewikkeld.
Jeffrey Dujardin De wagen zat volledig rond de boom gewikkeld.
Jeffrey DujardinReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.