Vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) op bezoek bij The Baby’s Corner

Minister De Croo op bezoek bij Baby's Corner.
rv Minister De Croo op bezoek bij Baby's Corner.
Minister Alexander De Croo (Open Vld) was op vrijdag 10 mei op bedrijfsbezoek bij The Baby’s Corner in Nazareth. Hij kreeg er van zaakvoerster Sonia Pypaert een rondleiding en hij mocht er zelf een ‘baby milestone box’ in elkaar steken. 

Vicepremier en minister van Financiën en Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo (Open Vld) bracht op vrijdag 10 mei een bezoek aan enkele bedrijven uit de regio. Met zijn boek ‘De eeuw van de vrouw’ in het achterhoofd stond ook Sonia Pypaert en haar team van The Baby’s Corner in Nazareth op het programma.

Op twintig jaar tijd is het retailbedrijf uitgegroeid tot een totaalconcept voor mama’s, baby’s, kinderen en grootouders. Een team van mama’s staat klaar om de toekomstige ouders en grootouders te helpen bij het kiezen van de perfecte babyuitzet en geboortelijst. 

“Bij ons staat de mama, de vrouw centraal”, zegt Sonia. “Ook Alexander De Croo legt de focus op de vrouw, op de gelijkheid tussen man en vrouw en de rollen die deze krijgen toebedeeld. Met zijn boek raakt hij een cruciale snaar in onze maatschappij. Tijdens het bezoek kon ik de uitdagingen van het vrouwelijk ondernemerschap vanuit mijn persoonlijke ervaring uit de doeken doen. De minister was zeer begaan. We hebben hem ook even aan het werk gezet. Zo mocht hij een ‘baby milestone box’ van mijn eigen merk tales of glory in elkaar steken. In zo’n doos kan je belangrijke en emotionele herinneringen uit je baby- en kindertijd bewaren. De minister had er duidelijk plezier in en was zeer ontspannen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.