Verkiezingsborden burgemeester en medekandidaat vernield

Het bord van Danny Claeys werd afgebroken en in een nabijgelegen maisveld gedumpt.
Kos Het bord van Danny Claeys werd afgebroken en in een nabijgelegen maisveld gedumpt.

Een van de verkiezingsborden van burgemeester Danny Claeys (CD&V) werd afgelopen nacht door een onbekende dader kapotgeslagen. Ook de aanhangwagen van OCMW-raadslid Tine Van Audenaarde werd weggesleept en vernield teruggevonden. "Dit is echt triestig", reageert Danny Claeys.

Nadat een verkiezingsbord van N-VA Nazareth in tweeën werd gezaagd, is nu de CD&V aan de beurt. "Mijn houten verkiezingsbord in de Drapstraat werd in de nacht van donderdag op vrijdag afgebroken en in een nabijgelegen maisveld gegooid", laat burgemeester Danny Claeys (CD&V) weten. "Opmerkelijk, want in 2012 werd op exact dezelfde locatie ook een van mijn borden vernield. Ik laat het zeker herstellen, want er staan maar tien borden van mezelf op gans het grondgebied Nazareth-Eke."

"Maar dat is nog niet alles", gaat Claeys verder. "De aanhangwagen van mijn medekandidaat Tine Van Audenaarde, die wat verderop in de Drapstraat stond, werd deze nacht weggesleept. We hebben de wagen met daarop Tines verkiezingsbord vernield teruggevonden in de Groenstraat. Onze partij wordt blijkbaar geviseerd. Ik vind dit zeer onsportief en ronduit triestig. We hebben geen klacht ingediend bij de politie, maar we hopen dat het hier bij blijft", besluit de burgemeester.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.