PC Wagenschot viert dertigjarig bestaan tijdens Spiegels-festival

PC Wagenschot organiseert Spiegels.
rv PC Wagenschot organiseert Spiegels.
Pedagogisch Centrum Wagenschot bestaat dertig jaar en dit wordt gevierd op zaterdag 18 mei tijdens het tweejaarlijks evenement Spiegels. 

PC Wagenschot in Eke-Nazareth is er al dertig jaar voor kwetsbare jongeren. Om de twee jaar organiseren de jongeren en het personeel het Spiegels-evenement. 

“Vele honderden bezoekers vinden die dag de weg naar Wagenschot en dit zorgt voor een ontmoeting die belangrijke wederzijdse waardering oproept”, zegt Debbie Verlinden. “Spiegels biedt ons de kans om enerzijds onze artistieke projecten op een positieve manier te tonen en anderzijds een fijne dag te beleven. We zoeken steeds naar een gekke alliteratie op het woord spiegels en dit jaar kozen we voor ‘Spiegels spant dé kroon!’ We bestaan in 2019 dertig jaar en we maken er een ongeziene jubileumeditie van.”

“De festiviteiten gaan om 15.10 uur van start met muzikale kindervertellingen met Tina Tyrant. Verder is er een djembé-workshop en optredens van de big band Castle B en The Olympics. Er is doorlopend een gezellig terras, degustatie van zomerwijnen, een kortfilm en een tentoonstelling door onze jongeren en een springkasteel en zandbak voor de allerkleinsten. Iedereen is welkom vanaf 15 uur.”

Parkeren kan op de gemeentelijke parking De Lichterveldestraat in Eke of aan het Kerkplein. Meer info via https://www.wagenschot.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.