Nieuwe speelhoek voor VBS Nazareth

De leerlingen van VBS Nazareth testen de nieuwe speelhoek uit.
Anthony Statius De leerlingen van VBS Nazareth testen de nieuwe speelhoek uit.
De ouderraad van de Vrije Basisschool van Nazareth heeft geïnvesteerd in een nieuwe speelhoek voor de leerlingen. De nieuwe speeltuigen werden zaterdag al lustig uitgetest tijdens de opendeurdag.

VBS Nazareth kreeg zaterdag heel wat volk over de vloer tijdens haar opendeurdag. De klassen waren vrij te bezoeken tussen 16 en 18 uur en er was ook randanimatie voorzien met activiteiten die passen binnen het jaarthema ‘Stap je mee?’. Zo werd er een blotevoetenpad aangelegd. 

De ouderraad maakte ook van de gelegenheid gebruik om de nieuwe speelhoek plechtig te openen. Met de opbrengst van activiteiten zoals de wijnverkoop werd 5.000 euro geïnvesteerd in kleurrijke, wiebelende stoelen. De namiddag werd afgesloten met een vrij podium, waarop de leerlingen hun ding konden doen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.