Koen Buyse speelt laatste concert van tour in cc Nova

Zornik-frontman Koen Buyse.
Photo News Zornik-frontman Koen Buyse.
Vzw Popallure nodigt op zaterdag 7 december Koen Buyse uit in cc Nova in Eke. De frontman van Zornik speelt er het laatste concert van zijn ‘My Works, Classics & heroes’-tournee. 

Koen Buyse ( Zornik) breit een vervolg aan zijn succesvolle tour My Works, Classics & Heroes waarmee hij vorig seizoen door de culturele centra van Vlaanderen tourde. Show na show was uitverkocht en daarom besloot Koen om wat extra optredens te doen. Tijdens deze intieme show reist hij langs zijn kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten. Dit doet hij met eigen geschreven nummers maar ook met werk van zijn eigen muzikale helden en idolen, dit allemaal gebracht met een gitaar, piano en eigen stem.

Als frontman en songwriter van Zornik stond Koen Buyse drie keer op het hoofdpodium van Rock Werchter en vijf keer op Pukkelpop en tourde hij als support van Muse. 

Meer info en tickets vind je via www.popallure.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.