Hittegolf bij Bonaparte: gratis sangria voor iedereen

Pieter Claessens en Timothy Chalmet toosten met een glas sangria.
Anthony Statius Pieter Claessens en Timothy Chalmet toosten met een glas sangria.
 Bij brasserie Bonaparte in Nazareth heeft men de perfecte remedie gevonden tegen de hittegolf. Iedere klant krijgt van zaakvoerders Pieter en Timothy een glas sangria met vers fruit aangeboden. “Een extraatje om onze klanten te verwennen”, zegt Pieter.

Pieter Claessens en Timothy Chalmet namen vier jaar geleden het bekende restaurant Bonaparte aan de rotonde in Eke over. Het duo lanceert regelmatig leuke acties en deze week zetten ze de zomervakantie feestelijk in met gratis sangria.

“Een zomers drankje dat perfect past bij dit extreem warme weer”, zegt Pieter. “De examens zijn gedaan, de vakantie komt eraan en dus verwennen wij onze klanten bij de lunch en het diner met een gratis aperitief. We zijn maandag gestart en de reacties waren positief. Voor veel mensen wat het een aangename verrassing en een welgekomen verfrissing. De actie loopt de hele week, behalve op woensdag en donderdag, want dan zijn we uitzonderlijk gesloten wegens onderhoudswerken. Op vrijdag is iedereen weer welkom vanaf 11.30 uur”, besluit Pieter.

Meer info via www.brasseriebonaparte.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.