Gezinsbonden Nazareth en Petegem schenken 1.200 euro aan ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’

De gezinsbonden van Nazareth en Petegem overhandigden een cheque van 1.200 euro aan de organisatie ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’.
Anthony Statius De gezinsbonden van Nazareth en Petegem overhandigden een cheque van 1.200 euro aan de organisatie ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’.
Gezinsbond Nazareth en Gezinsbond Petegem sloegen de handen in elkaar om geld in te zamelen voor de vereniging ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’. Op zondag 22 december overhandigden zij een cheque van 1.200 euro aan de organisatie.

In maart organiseerden de Gezinsbond van Nazareth en de Gezinsbond van Petegem een actie in het kader van de Warmste Week. Er werd een voordracht met fotoreportage over Tsjernobyl gepresenteerd en daar was zo’n honderd man bij aanwezig. De opbrengst van 1.200 euro werd zondag overhandigd aan de vereniging ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’. Deze vereniging zorgt ervoor dat  kinderen tussen de leeftijden van 7 en 17 jaar uit de getroffen gebieden rond GOMEL van een zomervakantie in België kunnen genieten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.