Gemeente geeft praktische tips om te stemmen

De gemeente Nazareth geeft nog enkele tips mee om zondag te gaan stemmen.
Photo News De gemeente Nazareth geeft nog enkele tips mee om zondag te gaan stemmen.
De gemeente Nazareth geeft nog enkele praktische tips mee in verband met de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van zondag. 

Zoals ondertussen de meeste inwoners al weten werden de namen gesorteerd op alfabet en niet per adres. Daarom geeft de gemeente nog eens mee om goed op de oproepingsbrief naar het adres en het nummer van het stemlokaal te kijken. Het is namelijk mogelijk dat leden van hetzelfde naar een ander stembureau moeten vertrekken. Men benadrukt dat het gaat over een eenmalige situatie en dat bij de volgende verkiezingen gezinnen opnieuw naar dezelfde locatie kunnen gaan.

Verder roept men op om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen, zodat er iet te lang naar een geschikte parkeerplaats moet gezicht worden. Wie toch met de auto komt, kan de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bij zijn of haar stemlokaal vinden op www.nazareth.be.

Stembrief verloren of andere vragen?

Check onze website.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.