Extra parking en kiss- en ride zones aan kiesbureaus

Aan het gemeentehuis op Dorp worden extra parkeerplaatsen voorzien.
Anthony Statius Aan het gemeentehuis op Dorp worden extra parkeerplaatsen voorzien.
Om de verkiezingen voor iedereen toegankelijk te maken en alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, zorgt de gemeente Nazareth voor extra parkeerplaatsen voor personen met een beperking. Daarnaast worden er kiss- en ridezones voorzien die het mogelijk maken vlot mensen af te zetten en op te halen aan het kiesbureau.

Zo komt er aan de gemeentelijke basisschool in Eke ter hoogte van de parkeerzone voor de bus een bijkomende parkeerplaats voor personen met een beperking. De kiss- en ridezone wordt voorzien op de parkeerstrook voor de bus. Aan cc De Brouwerij worden twee parkeerplaatsen voor personen met een beperking voorzien aan de ingang en de kiss- en ridezone ligt aan de overzijde van de straat. 

Aan de sporthal worden extra plaatsen voorzien ter hoogte van de kiss- en ridezone aan de basisschool en aan parking 3, te bereiken via de Ommegangstraat. Aan het gemeentehuis in Dorp zijn er drie parkeerplaatsen voor personen met een beperking ter hoogte van het politiekantoor en aan de linkerzijde van de doorgangspoort naar cc De Zwaan. Er worden ook twee extra parkeerplaatsen voorzien op de gemeentelijke parking en een kiss- en ridezone ter hoogte van de luifel van het gemeentehuis. Aan cc Het Centrum zijn zes parkeerplaatsen voor personen met een beperking

Hier wordt geen kiss- en ridezone voorzien omdat de locatie het toelaat rond het gebouw te rijden. Aan Home de Lichtervelde worden parkeerplaatsen voor personen met een beperking voorzien aan de ingang van het stembureau. De kiss- en ridezone ligt op de parking van KLJ Eke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.