Dorpsdebatten over open ruimte

CC De Zwaan.
Anthony Statius CC De Zwaan.
De gemeente Nazareth organiseert deze week twee keer een dorpsdebat over de invulling van de open ruimte in Eke en Nazareth. Iedereen is welkom om aan deze debatten deel te nemen.

Waar en hoe kan nog gebouwd worden in onze gemeente? Wat met de open ruimte? Om antwoorden op deze vragen te bieden, organiseert de gemeente Nazareth twee participatiemomenten om inwoners te informeren over de conceptnota van het ruimtelijk beleidsplan, maar vooral om te luisteren naar hun mening.

Het eerste dorpsdebat vindt plaats op dinsdag 12 november om 19.30 uur in cc De Zwaan en het tweede debat op donderdag 14 november om 19.30 uur in cc De Brouwerij.

Geïnteresseerden kunnen inschrijven voor een van beide sessies via www.nazareth.be/inschrijving-ruimtelijk-beleidsplan-nazareth. De conceptnota kan je lezen op de website: www.nazareth.be/ruimtelijk-beleidsplan-nazareth.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.