Beschonken en zonder keuring tegen geparkeerde wagens

Wouter Spillebeen
De 47-jarige bestuurder van een Ford Connect is zaterdag tegen twee geparkeerde wagens geknald in de Dragonderwegel in Nazareth. “Achteraf bleek dat hij te veel gedronken had en dat zijn wagen geen geldig keuringsbewijs heeft”, aldus de politie.

De chauffeur uit Nazareth verloor de controle over zijn stuur en kwam zo tegen een Renault Megane en een Seat Ibiza terecht die allebei langs de weg geparkeerd stonden. Door de klap kwam de Seat dwars op de rijbaan terecht. De bestuurder van de Ford raakte lichtgewond.

Uit een ademtest bleek dat de man een glas te veel op had. Zijn wagen heeft ook geen geldig keuringsbewijs. “Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk ingetrokken”, klinkt het bij politiezone Schelde-Leie. “Hij zal zich later voor de politierechter moeten verantwoorden.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.