Bekendmaking cultuurlaureaten in zaal Nova

De Jeugdharmonie Vrank en Vrij in actie.
Jeugdharmonie Vrank en Vrij De Jeugdharmonie Vrank en Vrij in actie.

De gemeentelijke cultuurraad van Nazareth reikt op zondag 10 februari de prijzen voor cultuurlaureaat uit in zaal Nova. De ceremonie wordt opgeluisterd met muziek van Jeugdharmonie Vrank en Vrij.

Om het culturele leven in Nazareth aan te moedigen, reikt de cultuurraad tweejaarlijks de prijzen voor cultuurlaureaat uit. Een vereniging, groep of individueel persoon die een uitzonderlijke culturele prestatie heeft geleverd of zich verdienstelijk heeft gemaakt op socio-cultureel vlak maakt kans op deze prijs. De cultuurlaureaten worden op zondag 10 februari bekendgemaakt en de uitreiking gaat gepaard met een aperitiefconcert van Jeugdharmonie Vrank en Vrij, de cultuurlaureaat van vorig jaar. Daarna volgt nog een receptie. 

Iedereen is welkom om 10.30 uur in zaal Nova, de toegang is gratis. Meer info via 09/382.82.60, bibcultuur@nazareth.be of www.nazareth.be/cultuur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.