Asbesthoudend materiaal welkom op recyclagepark

Iedere eerste maandag van de maand kan je met asbesthoudend materiaal terecht op het recyclagepark.
rv Iedere eerste maandag van de maand kan je met asbesthoudend materiaal terecht op het recyclagepark.
In Nazareth kunnen de inwoners elke eerste maandag van de maand met asbesthoudend materiaal terecht op het recyclagepark. De eerstvolgende inzameling van asbest vindt plaats op maandag 5 november tussen 9 en 11.45 uur. 

De gemeente Nazareth neemt deel aan de campagne ‘Wees alert voor asbest’. “Asbest is schadelijk, dat weten we ondertussen”, klinkt het. “Is jouw woning ouder dan 25 jaar, dan is de kans groot dat er asbest in verwerkt is. Wees dus extra waakzaam als je gaat verbouwen. Met de campagne ‘Wees alert voor asbest’ wil men mensen vooral informeren.” Meer info vind je op www.alertvoorasbest.be. De nieuwe openingsuren van het recyclagepark voor de winterperiode vind je via www.nazareth.be/recyclagepark.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.