Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld.
Volledig scherm
Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld. © Hans Verbeke

Na Polletstraat ontdekken speurders tweede plantage langs Meenseweg

GeluveldEr zijn donderdag in Geluveld niet één maar wel twee cannabisplantages ontdekt. In de Polletstraat was duidelijk al eerder geoogst. Op een boogscheut daarvan, langs de Meenseweg, was de plantage nog in opbouw. Drie mensen zijn aangehouden.

  1. Heropstart ticketverkoop GC Den Breughel
    HAACHT

    Heropstart ticketver­koop GC Den Breughel

    Na lang wachten kan je in GC Den Breughel opnieuw van cultuur komen genieten. De ticketverkoop voor voorstellingen, films en evenementen is opnieuw gestart. Voorlopig zijn er tickets voor evenementen tot november te koop. De ticketverkoop voor activiteiten vanaf december start op 15 oktober. Op de planning voor de komende weken en maanden staan onder andere voorstellingen van grote namen, zoals William Boeva, Tania Van der Sanden en Ruben Van Gucht. Maandelijks is er een filmdag op woensdag, met in de namiddag een kinderfilm en ’s avonds een film voor volwassenen.