Wiskundeprof brengt tweede fantasyboek uit

Afgelopen zomer bracht Werner Peeters het eerste deel van de saga uit.
Klaas De Scheirder Afgelopen zomer bracht Werner Peeters het eerste deel van de saga uit.
Prof wiskunde aan de Universiteit Antwerpen bij daglicht, fantasyschrijver wanneer de zon ondergaat. Werner Peeters uit Mortsel bracht deze maand het tweede deel uit van zijn ‘Saga van Nordland’, een boekenserie die zich afspeelt in een magische, middeleeuwse, Scandinavische wereld.

Afgelopen zomer bracht de professor wiskunde zijn eerste boek ‘De Dochter van het Licht’ uit van de vierdelige reeks ‘Saga van Nordland’. Deze maand bracht uitgeverij Boekscout het tweede deel ‘De Dochter van de duisternis’ uit. 

Voor de reeks creëerde auteur Werner Peeters zijn eigen fictieve wereld die doet denken aan een middeleeuws Scandinavië met magische elementen zoals de ‘qivanna’: intelligente, sprekende katten. De saga gaat over een meisje dat ontdekt dat ze vuur kan manipuleren en hoe zij en anderen daarmee omgaan met een groot avontuur tot gevolg.

Het boek is verkrijgbaar via verschillende kanalen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.