Winterbar Bar Brial heeft succesvol eerste weekend achter de rug

Klaas De Scheirder
De winterbar van Bar Brial én de bijbehorende kunststofijspiste zijn afgelopen weekend officieel geopend. Zes weken lang nog zal er geschaatst en gezellig vertoefd kunnen worden onder de shelter aan Fort 4. Brial spreekt van een succesvol openingsweekend waar onder meer ook Sinterklaas passeerde voor de aanwezige kindjes.

Na een gemis van één jaar heeft Mortsel met Bar Brial opnieuw een winterbar. Net zoals voorganger BAR4, dat winterbar BARrrr4 organiseerde in het verleden, pakt ook de nieuwe zomerbar van Mortsel uit met een wintereditie. Nog tot en met 12 januari kunnen Mortselaars genieten van winteractiviteiten onder de shelter van Fort 4. Er staan onder andere verschillende benefietactiviteiten op het programma maar ook salsa-avonden en kerstconcerten.

Het pronkstuk van de winterbar is de schaatspiste. Bezoekers mogen voor zes euro het kunststofijs op, scholen en verenigingen kunnen gratis komen schaatsen.

Heisa

Er is al veel te doen geweest om de schaatspiste van vijftienduizend euro, die betaald werd door de stad. De lokale horeca vinden dat Bar Brial alles in de schoot geworpen krijgt en dat de Mortselse middenstand daaronder moet lijden. Bar Brial wil liever niet reageren op die kwestie.

De winterbar is op woensdag en zondag open van 14.00 tot 23.00 uur, op donderdag van 16.00 tot 23.00 uur, op vrijdag van 16.00 tot 00.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 00.00 uur. Maandag en dinsdag is Bar Brial gesloten.

Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De Scheirder
Klaas De ScheirderReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.