Politie neemt heroïne, marihuana en 9.500 euro cash in beslag

Naast 1 kilogram heroïne, een halve kilogram marihuana en cash geld werden ook nog 19 gsm's en voor 15.000 euro aan luxekledij in beslag genomen.
rv Naast 1 kilogram heroïne, een halve kilogram marihuana en cash geld werden ook nog 19 gsm's en voor 15.000 euro aan luxekledij in beslag genomen.
De lokale politie van Antwerpen heeft een grote hoeveelheid drugs onderschept dankzij doorgedreven onderzoek nadat ze een dealer op heterdaad konden betrappen.

Enkele weken geleden kon het wijkondersteuningsteam van de politie in het stadscentrum een dealer op heterdaad betrappen op de verkoop van heroïne en cocaïne. "Dat heeft vanalles in gang gezet en het onderzoek heeft uiteindelijk geleid tot twee huiszoekingen", verduidelijkt politiewoordvoerder Willem Migom. "Eén huiszoeking vond plaats in de buurt van het Sint-Jansplein en de andere was in de stad Mortsel. Ook werden twee verdachten van 29 en 31 jaar gearresteerd." In de woning in Mortsel troffen de speurders marihuana aan onder een wastafel. In de woning aan het Sint-Jansplein werd een grotere buit aangetroffen. "Verstopt in het plafond van de badkamer zat een kilogram heroïne verstopt", gaat Migom verder. "In de keukenkast troffen onze diensten nog eens een halve kilogram marihuana aan. Verspreid over de woning werd ook 9.500 euro cash gevonden. Er werd ook luxekledij ter waarde van 15.000 euro en negentien mobiele telefoons in beslag genomen." De twee gearresteerde verdachten werden intussen voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hun aanhouding werd bevestigd. (BSB)