Opening nieuwe kinderopvang in parkgebied Oude God

Jong en oud kijkt rond in de nieuwbouw.
Laenen Jong en oud kijkt rond in de nieuwbouw.
In het parkgebied Oude God werd afgelopen weekend de nieuwe buitenschoolse kinderopvang van de stad officieel geopend. Dat gebeurde met veel kinderanimatie en spelletjes voor de kleinsten en de jongeren.

Het zijn buitenschoolse kinderopvang Kubus en de Scouts 121 die hun intrek hebben genomen in de nieuwbouw. Met de komst van de nieuwbouw werd de opvang van Mortsel serieus uitgebreid. Stad Mortsel investeerde maar liefst twee miljoen euro in het gezamenlijke project om deze nieuwe BKO en een nieuw scoutslokaal te bouwen in het parkgebied. Het scoutsgebouw, dat afgelopen maand de deuren opende, werd wind- en waterdicht opgeleverd aan de scouts en door hen verder afgewerkt. De nieuwe buitenschoolse kinderopvang van stad Mortsel werd door stad Mortsel volledig afgewerkt.


Het nieuwe BKO-gebouw zal plek bieden aan maximum 120 kinderen. In de vakanties zullen ook de kinderen van Billie, de tweede locatie waar stad Mortsel buitenschoolse kinderopvang organiseert, in het nieuwe gebouw worden opgevangen. Dat wil zeggen dat er in Billie enkel nog naschoolse opvang wordt georganiseerd en dat tijdens vakanties beide teams van begeleiders één team vormen. (KCS)

De nieuwe buitenschoolse kinderopvang Kubus werd officieel geopend.
Laenen De nieuwe buitenschoolse kinderopvang Kubus werd officieel geopend.