Ocean Sushi beste bezorger volgens Takeaway.com

BELGAIMAGE
Takeaway.com heeft opnieuw haar prijzen uitgedeeld aan de beste restaurants van 2018. Ocean Sushi uit Mortsel werd verkozen tot beste bezorger.

De website Takeaway.com deelde opnieuw haar prijzen uit aan de beste restaurants. Ocean Sushi uit de Antwerpsestraat in Mortsel schopte het tot beste bezorger van 2018. Bij de verkiezing hield Takeaway.com rekening met de score van de kwaliteit van het eten en de snelheid van bezorging. China Town uit de Vredebaan eindigde op plaats twee en Koji Sushi & Thaï vervolledigde de top drie. Tijdens de campagne steeg het aantal reviews dat klanten achterlieten met zo een dertig procent. 

Uit de lijst van beste bezorgrestaurants in ons land blijkt dat wij dol zijn op Italiaanse restaurants. Pizza is namelijk het meest bestelde eten op Takeaway.com in 2018, met burgers en kip op de tweede en derde plaats.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.