Rallysprint van Moorslede krijgt een nieuwe invulling

Burgemeester Ward Vergote nam al een paar keer aan de Rallysprint van Moorslede deel
Foto Jos Bogaerts Burgemeester Ward Vergote nam al een paar keer aan de Rallysprint van Moorslede deel
Autoclub Dadizele kiest volgend jaar niet langer voor een Rallysprint. Het bestuur onder leiding van voorzitter Marc Maesen gaat op zondag 22 maart voor de eerste editie van een Short Rally in Moorslede met meer kilometers en dus meer spektakel.

Het is de bedoeling dat er twee klassementsproeven van in totaal twintig kilometer zijn. De organisatoren voorzien vier ronden. Het worden twee nieuwe klassementsproeven. Eén daarvan is helemaal nieuw, de andere zal op sommige delen van het vroegere parcours plaatsvinden. De Rallysprint van Moorslede vond achttien jaar plaats. Er was van piloten en co-piloten veel vraag naar meer kilometers. De organisatoren hopen op zo’n 120 deelnemers. Ook de datum is gewijzigd. De Short Rally gaat door een week na de Rally van Spa en de wedstrijd valt niet meer samen met de rally in Hannuit en Le Touquet.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.