Geparkeerde auto knalt tegen paal na aanrijding

LSI
De Zilverbergstraat in Moorslede is vannacht urenlang afgesloten geweest. Oorzaak was een ongeval waarbij een automobilist uit Moorslede met zijn VW Caddy achteraan op een geparkeerde Ford knalde. 

Door de klap vloog de aangereden wagen tegen een betonnen verlichtingspaal, die volledig afknapte en schuin over de weg kwam te hangen. Er raakte niemand gewond, maar twee wagens raakten zwaar beschadigd. 

"Ik overnachtte bij mijn vriendin en mijn wagen stond gewoon langs de kant van de weg", zegt Nicolas (25) uit Lauwe (Menen), eigenaar van de aangereden Ford. "Na een etentje gingen we slapen. Iets na 1 uur werd er aan de deurbel gebeld. Mijn auto is volledig vernield."

Netwerkbeheerder Eandis kwam ter plaatse om de aangereden elektriciteitspaal te vervangen. Dat karwei nam enkele uren in beslag. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.