Exhibitionist slaat drie keer toe op Stroroute in Moorslede waar veel scholieren passeren

Een exhibitionist - niet de man op deze archieffoto - joeg aan het Vierkavenbos drie fietsers de stuipen op het lijf.
thinkstock Een exhibitionist - niet de man op deze archieffoto - joeg aan het Vierkavenbos drie fietsers de stuipen op het lijf.
De politie zoekt naar een exhibitionist die in de voorbije maanden tot drie keer toe argeloze fietssters de stuipen op het lijf joeg door naakt uit de bosjes te springen. Dat gebeurde op de druk bereden Stroroute in Moorslede. In twee gevallen waren minderjarige meisjes het slachtoffer.

De voormalige spoorwegbedding tussen Roeselare en Ieper, een paradijs voor wandelaars en fietsers, loopt langs het Vierkavenbos in Moorslede. Het is daar dat de exhibitionist zich in juli een eerste keer liet zien. Een meerderjarige vrouw schrok zich een bult en fietste snel verder. Ze deed aangifte bij de politie. “Op 8 oktober waren in dezelfde omgeving twee minderjarige meisjes het slachtoffer”, weet commissaris Georges Aeck van de politiezone Arro Ieper. “Zowel om 15.45 uur als rond 18 uur sloeg de man toe.” Uit de beschrijving door de slachtoffers bleek dat het allicht dezelfde dader is die tijdens de zomer en een dikke week geleden toesloeg.

Onderbroek op het hoofd

De verdachte is een man van tussen de 40 en 50 jaar. Hij heeft zwart-bruin kort haar, een baard en een getaande huid. Over zijn kledij valt weinig te zeggen. Hij was telkens naakt. Bij één van de feiten droeg hij een onderbroek op z’n hoofd, bij een ander had hij z’n T-shirt omhooggetrokken, boven z’n hoofd. Wie tips heeft over de exhibitionist, wordt gevraagd contact te nemen met de lokale politie van de zone Arro Ieper, op het nummer 057/230.500. Sinds de feiten patrouilleert de politie regelmatig in de omgeving van het Vierkavenbos, maar dat heeft tot dusver nog niks opgeleverd.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guido vermeyen

    Toont de binnenkant van zijn regenmantel....geruite stof.....

  • Bernd Vaes

    Niet in paniek vallen (Moeilijk voor sommigen, maar de moeite om het te proberen, zeker als je met twee of meer bent). Vastberaden op de man toegaan, GSM in de hand, luidkeels de politie verwittigen en ... de snoodaard loopt met de staart tussen de benen weg, alsof zijn leven ervan afhangt!